Er viel afgelopen weekend weer heel veel te genieten op de voetbalvelden. GOAL! bezorgt je iedere maandag een lach en kiest opvallende, grappige of mooie momenten voor je uit. Vandaag: een wondergoal uit Australië, een ongelooflijke comeback van Juventus en een gele kaart ‘Foor’ de scheidsrechter tijdens Vitesse – Twente.

Riley McGreeeeeeeeeee!

De Australische club Newcastle Jets heeft dit seizoen de 18-jarige Riley McGree gehuurd van Club Brugge. Een goede zet, want het talent doet het goed in zijn geboorteland. Tegen Melbourne City FC (waar de Nederlander Bart Schenkeveld voetbalt) maakt hij afgelopen weekend een wel heel wonderschoon doelpunt!

Juventus komt terug

De laatste weken verloor Juventus punten. Ze verloren bijvoorbeeld van Napoli. Daardoor is de Italiaanse Serie A weer loeispannend. Dit weekend leek het weer mis te gaan voor de kampioen uit Turijn. In de 87e minuut staan ze met 2-1 achter in Milaan, tegen Internazionale. Maar dan gebeurt dit…

 

Geel ‘Foor’ de scheids

Tijdens Vitesse – Twente waren er veel sippe gezichten van de Twente-fans en spelers. Hun team is uiteindelijk gedegradeerd uit de Eredivisie. Gelukkig viel er ook voor hen nog iets te lachen. Navarone Foor wordt door scheidsrechter Kamphuis omver gelopen. De Vitesse-speler weet maar één passende straf…

GENIETEN VAN SKILLS EN FAILS OP MAANDAG

Begin de week met een lach op je gezicht met Genieten op maandag! Op de eerste dag van de week vind je op Goalonline.nl toffe voetbalfilmpjes, waarmee jij de week goed begint.

Genieten op maandag: Wereldgoal van Robin!