Morgen is het Kerst! Ga jij netjes of trek je een vrolijke kersttrui aan? GOAL! shopte bij webshops van verschillende voetbalclubs. Welke gekke kersttruien vind jij het tofste? Zet ze op volgorde: de mooiste bovenaan, de lelijkste onderaan.

(Te) Gekke Kersttruien!

Heb jij ook zo’n mooie kersttrui? Vast wel, want ze zijn heel erg populair. Ook veel voetbalclubs laten een speciale kersttrui maken. Bij sommige clubs, zoals Willem II en AZ, waren de breisels in een mum van tijd uitverkocht! Een paar jaar geleden moesten we nog erg lachen toen Ronald Koeman zichzelf in zo’n leipe trui liet fotograferen, maar inmiddels is het heel normaal.

Rank de truien!

Check hier 10 door ons geselecteerde gekke kersttruien die we vonden bij voetbalclubs. Zet de mooiste bovenaan, de minst mooie onderaan. Met het pijltje rechts, kan je de truien naar boven en beneden verschuiven.

 

GOAL! Winterboek!

Ook de voetballers in het GOAL! Winterboek ontkomen niet aan de kersttruien-rage! Alleen… in het Winterboek bepaal jij hoe die trui eruit ziet. Je kunt de trui van de spelers namelijk zelf kleuren! Welke kleur geef je de breisels van Frenkie de Jong, Steven Bergwijn en Kevin De Bruyne? Misschien maak jij wel een heel vet ontwerp! Vergeet ‘m er dan geen foto van te maken en ‘m te posten op Instagram. Tag ons dan wel: @GoalNL!

 

GOAL! Winterboek 2018

Koop het GOAL! Winterboek!