De (Nederlandse) competitie is nog niet begonnen, maar de bal rolt gelukkig alweer op heel veel velden. Dan is het logisch dat je af en toe wat mist. GOAL! zorgt dat je na het weekend helemaal bij bent en laat je genieten op maandag. Met vandaag een wonderlijke uitslag van de Madrileense derby, Virgil van Dijk als nieuwe coverheld van FIFA 20 en een verzameling mooie doelpunten.

Fabelachtige goals

Wanneer je aan een voetballer uit Schotland denkt, heb je niet meteen een behendige dribbelaar op je netvlies. Vaak zijn het harde werkers en bikkels. Maar de Schot John McGinn van Aston Villa passeert passeert ontzettend makkelijk. Check hier wat hij afgelopen weekend doet, in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Charlton Athletic.

Ryan Babel heeft een heerlijke start bij zijn nieuwe club Galatasaray. De aanvaller van Oranje maakt dit weekend een fabelachtige… eeehhhh, ‘Babelachtige’ goal, in het oefenduel met Bordeaux.

Heracles-verdediger Robin Pröpper scoort niet heel vaak en helemaal niet zoals hij dit weekend doet. In het oefenpotje tegen Helmond Sport, scoort ie van eigen helft. Omdat hij weet dat zijn hoogtepunt van de wedstrijd geweest is, maakt hij een duidelijk gebaar naar de trainer: “wisselen!”.

Madrileens inmaakpotje

Bij Atlético Madrid beginnen ze over 2 weken ongetwijfeld met een goed gevoel aan het seizoen. Sterspeler Griezmann heeft ‘Los Colchoneros’ dan wel verlaten, maar met de vervanging zit het wel goed. João Félix maakt in de oefenwedstrijd een hele sterke indruk, met een doelpunt als kers op de taart. Maar de slagroom, de overige vruchten en het chocolaatje op die taart, zijn voor Diego Costa. De Spaans-Braziliaanse spits legt er tegen Real Madrid maar liefst 4 in. Atlético verplettert de stadsgenoot namelijk met 7-3! Overigens doet Costa nog iets waar hij goed in is: een opstootje veroorzaken. Het einde van de wedstrijd haalt hij dan ook niet.

 

Virgil op de cover van FIFA 20

Eindelijk staat er weer een Nederlandse voetballer op de voorkant van FIFA! Virgil van Dijk is te zien op de cover van FIFA 20 Champions Edition. De verdediger van Liverpool en Oranje is daar zelf ook superblij mee, vertelt hij. “Het is een grote eer voor mij om op de cover van FIFA 20 te staan. Ik speel FIFA al zolang ik mij kan herinneren!” Overigens zullen de meeste mensen de FIFA-editie met Eden Hazard in huis halen. De Real Madrid-speler is namelijk op de voorkant van de gewone FIFA te zien.

cover FIFA 20 Virgil van Dijk Liverpool

 

Cover FIFA 20 Eden Hazard Real Madrid

 

 

 

 

 

 

 

 

Voetbalspelletjes Zomer Buffon

Probeer deze spelletjes eens!