Het was een heet weekend, zowel binnen als buiten de lijnen van het voetbalveld.  Helaas is het nu uit met de strandpret: je moet weer naar school. GOAL! zorgt dat je toch kan genieten van  4 leuke filmpjes. Ga er maar even voor zitten: een prachtige goal van een Feyenoord-keeper, het officiële WK-lied, grappige momenten in Duitsland en natuurlijk de Champions League-finale. 

Lachen met Duitsers

Ook in de Bundesliga zit het seizoen erop. Het offciële Youtube-account van de hoogste Duitse voetbalcompetitie verwent ons met een geweldig filmpje met de leukste momenten. Weleens fans zien bellen met schoenen? Spelers zien zoeken naar een vermiste penaltystip? Of een keeper gezien die de bal kwijt is? Het komt allemaal voorbij.

 

Wereldgoal van Feyenoord keeper

Wouter Beukers is normaal keeper bij Feyenoord O19. Omdat er veel blessures zijn, moet hij invallen als speler. En zeg nou zelf: dat doet de doelman helemaal niet verkeerd. Hij maakt een prachtig doelpunt!

https://www.instagram.com/p/BjMmqNmBEHY/?taken-by=wouter_beukers

 

WK-lied

Het officiële lied voor het WK 2018 is gemaakt door Nicky Jam, samen met Will Smith en Era Istreffi. De track heet ‘Live it up’ en of je ‘m nou leuk vindt of niet, je zult eraan moeten wennen, want je gaat ‘m vaak horen de komende tijd! Het nummer van EK 2016 is pas net uit ons hoofd…

Welkom Champions League nummer 13

We kunnen er natuurlijk niet omheen: Real heeft voor de 13e keer de Champions League gewonnen. Dacht je dat de spelers zijn gewend aan het winnen van deze prijs? Wij weten het niet, maar aan het feestje in de kleedkamer te zien is dat in elk geval niet zo!

Beker in bagage & afscheid Gianluigi Buffon