Elke maandag kijkt GOAL! naar mooie momenten van het afgelopen voetbalweekend. Begin de nieuwe week met een heerlijke panna, opa Iniesta en de eerste goal van Cristiano Ronaldo in een Juventus-shirt!

De eerste goal van Cristiano Ronaldo voor Juve

Cristiano Ronaldo doet bijna nooit iets fout. Toen hij op de training toch een bal verkeerd raakte, werden Douglas Costa en Paulo Dybala helemaal gek. De twee vierden hun voetvolley-overwinning met de bekende Fortnite-dans.

Het kleine foutje op de training, is niet veel later alweer vergeten. In een oefenwedstrijd tussen het eerste en tweede elftal van Juventus droeg CR7 voor het eerst het shirt van zijn nieuwe club. Al na 8 minuten was zijn eerste goal voor ‘Juve’ al een feit. SIIIIUUUU!

Kung-Fu Martinez

Internazionale betaalde deze zomer 16 miljoen euro voor Lautaro Martínez. De Argentijnse spits liet zich meteen zien in een oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid. Na een voorzet van Kwadwo Asamoah vloog de 20-jarige aanvaller met een karatetrap door de lucht. Boem, wat een goal!

Welkom in de Eredivisie!

Fortuna Sittard speelde zaterdagavond voor het eerst sinds 2002 weer een wedstrijd in de Eredivisie. Bij de terugkeer op het hoogste niveau pakte Fortuna meteen een punt tegen Excelsior. Het was geen goede wedstrijd, op 1 moment na. Jerdy Schouten van Excelsior gooide de trukendoos open! Met een heerlijke sleepbeweging speelde hij een Fortunees door de benen. Een panna krijgen in je eerste Eredivisie-wedstrijd, au…

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1028381092838031360

Pogba pakt z’n tijd

Een penalty nemen is zelfs voor de beste voetballers van de wereld spannend. Maar Paul Pogba maakte het tegen Leicester City nog iets spannender! De Fransman nam een aanloop alsof hij van de bank naar de koelkast sjokt om een colaatje te halen.

Iniesta kan het nog

Het blijft toch wennen, Andrés Iniesta bij een andere club. De FC Barcelona-legende speelt nu namelijk bij Vissel Kobe in Japan. Daar laat hij nog steeds mooie dingen zien! Zaterdag maakte hij een geweldige goal tegen Jubilo Iwata. De pass komt en dan draait Andrés als een bejaarde ballerina knap weg bij de Japanse verdediger. Opa Iniesta is het zo te zien nog niet verleerd!