Voor keepers is een bal doorlaten natuurlijk nooit leuk. En al helemaal als de goal voorkomt uit een blunder! Duisburg-Doelmanย Mark Flekken kan het weten!

Tijd voor een slok water

In de 2. Bundesliga neemt Duisburg het dit weekend op tegen Ingolstadt. Er staan nog geen 20 minuten op de klok als Duisburg de 2-0 maakt. De DJ van het thuisteam zet de goaltune in enย Duisburg-keeperย Mark Flekken loopt rustig terug naar zijn goal voor een slok water. Wat hij niet doorheeft, is dat de goal wordt afgekeurd wegens buitenspel. Het spel wordt hervat en Ingolstadt zet snel de aanval in. Maar Flekken heeft het nog steeds niet door! De arme Nederlandse keeper is nog rustig zijn water aan het drinken, als Stefan Kutschke de bal in de goal werkt! Een pijnlijke blunder!

Gelukkig voor Mark weet Duisburg de wedstrijd nog wel te winnen met 2-1. Maar aan deze blunder zal hij vast nog vaak herinnerd worden!

Genieten van skills en fails op maandag

Aan het begin van de week kun je wel een lach op je gezicht gebruiken! Daarom vind je elke week op Goalonline.nl een tof voetbalfilmpje waarmee jij de week goed begint.