Elke maandag kijkt GOAL! naar mooie momenten van het afgelopen voetbalweekend. Begin de nieuwe week met Sergio Agüero, Zlatan Ibrahimovic en blunderende keepers!

Droomstart Agüero en City

Wat in Nederland de Johan Cruijff Schaal heet, noemen ze in Engeland de Community Shield. De supercup ging tussen FA Cup-winnaar Chelsea en landskampioen Manchester City. Duizenden fans konden voor het eerst écht genieten van alle nieuwe spelers. City ging vrolijk door waarmee het vorig seizoen eindigde: winnen. Door 2 goals van Sergio Agüero is de eerste prijs van het seizoen alweer binnen voor Pep Guardiola en zijn ploeg.

Hallo, met Zlatan!

De fans van LA Galaxy begonnen met een leuke verrassing aan het weekend. Niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic belde supporters op om ze te feliciteren met hun nieuwe seizoenkaart. Eén van de zenuwachtige Galaxy-fans stelde de Zweedse sterspeler een vraag. “Kun je LA Galaxy dit seizoen alsjeblieft kampioen van de MLS maken?” Zlatan reageerde zoals alleen Zlatan dat kan. “De MLS Cup? Geen probleem, die komt eraan.”

 

Trotse mama

Jorginho maakte tegen Manchester City zijn debuut in het Engelse voetbal. De Braziliaanse middenvelder komt voor meer dan 50 miljoen euro over van Napoli. Zijn moeder zag dit weekend voor het eerst een Chelsea-shirt hangen met de naam van haar zoon. Het zorgde voor prachtige beelden. Zo ziet een trotse mama eruit!

 

Keepertje(s) toch…

André Onana gaf vorige week tegen Sturm Graz al het slechte voorbeeld. Toch zaten niet alle keepers voor de buis toen de Ajax-doelman in de fout ging. Het afgelopen weekend kwamen de meest verschrikkelijke blunders voorbij. GOAL! zet ze voor je op een rijtje!

https://twitter.com/GoalUSA/status/1026177155439505410