Scoren met een afstandsschot is een combinatie van geluk en skills. Je moet het geluk hebben dat de keeper ver uit z´n doel staat, maar dit ook maar net zien én de bal zo plaatsen, dat hij hem niet meer tegen kan houden. Zlatan Ibrahimovic laat het afgelopen weekend bij zijn debuut voor LA Galaxy zien. Maar in de Turkse Süper Lig lacht Juraj Kucka van Trabsonspor om een goal van 30 meter afstand. Hij doet ´t vanaf de middenlijn!

Titelstrijd in de Turkse Süper Lig

Als mooie goals dubbel zouden tellen, dan had Kucka met deze wondertreffer de gelijkmaker binnen geschoten! Helaas voor Trabzonspor is dit slechts een eretreffer. De club verliest met 2-1 van Galatasaray. Die club gaat nu op kop in de Turkse Süper Lig. Met nog 7 duels te gaan staat achtervolger Istanbul Basaksehir op 1 punt achterstand en volgt regerend landskampioen Besiktas op 4 punten. Het gat tussen Galatasaray en aartsrivaal Fenerbahçe is 6 punten.

Doe de Ken je club-quiz over Besiktas!

Zlatan brult bij LA Galaxy

Deze goal van Zlatan Ibrahimovic mag er ook zijn! De Zweed valt in tijdens de derby LA Galaxy – Los Angeles FC en buigt met 2 goals een 2-3 achterstand om naar een 4-3 overwinning!

GENIETEN VAN SKILLS EN FAILS OP MAANDAG

Aan het begin van de schoolweek kun je wel een lach op je gezicht gebruiken! Daarom vind je aan het begin van elke week op Goalonline.nl toffe voetbalfilmpjes, waarmee jij de week goed begint. Vanwege Pasen doen we dit deze week op dinsdag, maar ga volgende week maandag weer naar Goalonline voor een nieuw vet voetbalfilmpje!