Elke maandag kijkt GOAL! naar toffe momenten van het afgelopen voetbalweekend. Deze keer hebben we 2 mooie goals voor je, van Joshua Zirkzee en Christian Pulisic!

Joshua Zirkzee (Bayern München – Paris Saint-Germain)

Voor de start van het nieuwe seizoen speelden Bayern München en Paris Saint-Germain een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Bij beide teams kregen jonge spelers een kans om te laten zien wat ze kunnen! Bij Bayern komt na een uur spelen de 17-jarige Nederlander Joshua Zirkzee in het veld voor Sandro Wagner. De Ex-Feyenoorder grijpt meteen zijn kans! Als er nog 10 minuten te spelen zijn, schiet Joshua de 3e erin voor Bayern München:

 

Christian Pulisic (Liverpool – Borussia Dortmund)

Ook Liverpool en Borussia Dortmund speelden dit weekend een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Hoewel Virgil van Dijk in de 25e minuut zijn team op voorsprong brengt met een mooie kopbal, zijn het niet de spelers van Liverpool die als winnaar van het veld lopen. Borussia Dortmund weet namelijk nog 3 keer te scoren. De gelijkmaker is een goed ingeschoten penalty van Christian Pulisic. Maar vooral de 2e goal van het Duitse team is mooi. En die wordt ook gemaakt door Christian! Dankzij mooi samenspel vanaf de eigen helft komt de bal bij Christian Pulisic terecht, die heerlijk afrondt.