GOAL! 7 ligt nu een week in de winkels. Goede lezers hebben misschien al gezien dat achter in het nummer staat dat vandaag GOAL! 8 uitkomt. Maar we willen jullie natuurlijk wel de kans geven om het vorige nummer helemaal uit te lezen! Daarom komt het volgende nummer op 7 augustus uit. Om de wachttijd een beetje te verzachten, vind je hier een voorproefje van GOAL! 8: de Eredivisie-special!

Voorproefje Eredivisie-special

Steven Berghuis Eredivisie-specialGOAL! is bezig met de laatste dingen voor GOAL! 8. Natuurlijk besteden we daarin aandacht aan de titelkandidaten! Zo vroegen we Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis het (nieuwe) shirt van het lijf over alle nieuwe zaken bij Feyenoord. Wat dacht je van het prachtige nieuwe trainingscomplex ‘1908’? Steven zegt dat het zelfs een stuk mooier is dan wat hij in Engeland heeft meegemaakt!

Donny van de Beek Ajax Eredivisie-specialOok Ajax hoopt dit jaar de titel weer eens te pakken. Om dat te bereiken, hebben ze de man gehaald die tussen 2011 en 2014 4 titels pakte: Daley Blind! Donny van de Beek vertelt in GOAL! 8 wat Daley toevoegt aan dit Ajax. Maar natuurlijk komt je er ook achter hoe Donny zijn zomer heeft besteed. Reken maar dat hij een hoop WK-duels heeft bekeken!

In VIPfacts lees je meer over een PSV-talent dat dit jaar steeds meer speeltijd zal krijgen. Pablo Rosario klopt aan de deur op het middenveld van de Eindhovenaren!

Nieuwe Eredivisie clubs

In GOAL! 8 maak je ook kennis met de 3 nieuwe Eredivisie clubs. Je bent helemaal op de hoogte over De Graafschap, Fortuna Sittard en FC Emmen aan de start van het nieuwe seizoen! Oh ja, en GOAL! is ook op bezoek gegaan bij Eredivisie-debutant FC Emmen. Nick Bakker heeft in Tips & Trucs 6 tips voor verdedigers.Voorstellen nieuwe Eredivisie clubs

Posters

Natuurlijk hebben we ook weer toffe posters voor je geselecteerd. Veel Eredivisie-platen, maar ook een XL poster van wereldkampioen Frankrijk! We kijken ook nog één keer terug op het toernooi met de 12 opvallendste spelers. Wat denk jij: zou Kylian Mbappé daarin staan? 😉Poster Frankrijk

4 voetbalspelletjes om koel te worden