Kom in de Fanclub van GOAL! met jouw Eredivisie Elftal van het Jaar 2018! Kies 11 spelers uit onderstaande namen, maak één van hen aanvoerder en geef je team een toffe naam. Dan zie je de opstelling en een foto van jouw aanvoerder misschien wel terug in GOAL! Magazine nummer 13, die 18 december in de winkels ligt!

Zo maak je een Eredivisie Elftal van het Jaar!

Maak jouw eigen opstelling van alle spelers die zijn genomineerd voor de titels GOAL! Speler, Talent, Keeper en Speelster van het Jaar 2018. Kies bijvoorbeeld voor een 3-4-3 opstelling, om lekker veel aanvallende spelers kwijt te kunnen. Of wil je liever een ijzersterke verdediging, door in die linie 5 spelers op te stellen? De keuze is helemaal aan jou, maar zorg wel dat je uiteindelijk 11 spelers aanvinkt in het onderstaande formulier.

 • Geef een toffe naam aan jouw team!
  Kies 1 keeper uit deze 5 namen!
  Kies hier minimaal 3 verdedigers!
  Kies minimaal 3 middenvelders!
  Kies tot slot minimaal 2 aanvallers (en tel even goed of je 11 vinkjes hebt gezet!)
 • Wie is jouw aanvoerder? Of wil je nog iets anders zeggen over jouw team? Laat het hier weten!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat wij doen met jouw opstelling?

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke spelers jij het beste vindt! Maar één gelukkige deelnemer krijgt een mooi plekje in de GOAL! Fanclub in het nummer dat op 18 december uitkomt. Hierin maken we ook bekend welke spelers er met de zege vandoor gaan. Vorig jaar was dat Fran Sol van Willem II. Verder werd André Onana de beste keeper en Justin Kluivert ging er met de talentenprijs vandoor.GOAL! Eredivisie Speler van het jaar 2018