De meeste voetballers liggen al languit in hun zwembroek op het strand met een lekkere cocktail. Voor de mannen van Bayern München, RB Leipzig, Valencia CF en FC Barcelona staat er zaterdagavond nog een hele belangrijke wedstrijd op het programma, De bekerfinale! Robben voor de allerlaatste keer bij ‘Die Bayern’ en ‘De vleermuizen’ uit Valencia gaan proberen Messi te verslaan. Het is eindelijk tijd voor het heerlijke voetbaltoetje!

Red Bull geeft je vleugels

Timo Werner is een superspits, de beste die Duitsland heeft. Hij is ongelooflijk snel, maakt fantastische sprints en scoort makkelijk doelpunten. Werner debuteerde al op zijn 17e in de Bundesliga, maar heeft nog nooit een titel of beker gewonnen. Dit is zijn kans!

Lewa

Bij Bayern staat natuurlijk de Poolse doelpuntenmachine Robert Lewandowski in de spits. Voor het 5e jaar op rij wordt hij topscorer van de Bundesliga, wat een statistiek! Lewandowski is superslim en gluipt altijd weg bij zijn verdedigers. Hij kan Robben zaterdag om 20:00 uur  naar een overwinning schieten!

 

 

 

 

 

FC Barcelona – Valencia CF

Een uurtje later  om 21:00 uur begint ook de bekerfinale van Spanje, dat wordt kiezen dus! In het stadion van Betis Sevilla gaat Jasper Cillessen proberen om zijn doel schoon te houden tegen Valencia CF. Barça heeft de Copa del Rey al 4 keer op rij gewonnen en zal na de uitschakeling in de Champions Leauge extra gemotiveerd zijn. Maar onderschat Valencia zeker niet. Met Rodrigo, Parejo en Guedes hebben ze snelle, slimme en technische spelers. Belangrijk weetje: Messi en co wonnen dit seizoen de 2 wedstrijden tegen Valencia allebei niet, het werd 1-1 & 2-2. De ploegen zijn elkaar gewaagd dus! Kom alvast in de stemming en check de video hier onder.