Wat is de meest spectaculaire plek waar jij ooit hebt gevoetbald? In het stadion van een bekende club? Of naast een mooi kasteel? GOAL! was in Duitsland, in het beroemde Europa-Park en vond daar een droomveld. Vlak naast de achtbanen, voetbalt ook een club: SV Rust 1923 e.V..

Het droomveld van SV Rust

Wie bij SV Rust voetbalt speelt waarschijnlijk niet vaak tegen topclubs, maar wel op een heel spectaculaire plek. Het hoogste team van SV Rust speelt in de Bezirksliga, het achtste niveau van Duitsland. Ze staan daar zelfs een beetje onderin.

Droomveld

Toch zullen de bijna 1000 leden van de club heel erg trots zijn op hun locatie. Want terwijl de voetballers van SV Rust het opnemen tegen clubs als Rammersweier of FSV Seelback, dendert achter hun de spectaculaire achtbaan Silver Star met 130 kilometer per uur voorbij.

 

Over een toffe sponsor heeft SV Rust ook niet te klagen, want uiteraard prijkt de naam van het veel bekroonde attractiepark op de borst van de spelers. Wij zouden wel weten wat we gaan doen, als we een teamuitje hadden! Hoe gaaf is het om met je hele team een spectaculaire vlucht in het Voletarium te maken, of te denderen over de Zwitserse Bobbaan.

Droomveld

Foto: Facebook

Heb jij ook weleens op een droomveld gespeeld? Stuur ons dan een foto via Instagram of Facebook.