Als je in het zuiden van Nederland woont heb je al vakantie. Maar ook dan wil je de week natuurlijk beginnen met een lach. Dat kan met onze collectie van grappige en vrolijke filmpjes en foto’s. Deze maandag in de hoofdrol: Neymar, Buffon en Juan Mata.

Buffon in Parijs

Eerder dit jaar maakt de legendarische doelman Gianluigi Buffon bekend na 17 jaar te stoppen bij Juventus. Dit weekend wordt bekend dat Gianluigi zijn loopbaan vervolgt in Parijs. PSG kondigt de transfer aan met een leuk filmpje.

Juan in de jungle

Er zijn vakantieplekken waar je veel kans hebt een profvoetballer in het wild te spotten. Op het Spaanse eiland Ibiza bijvoorbeeld. Of op Curaçao. Maar wanneer je een tocht maakt door de jungle van Colombia, verwacht je niet snel een wereldster tegen het lijf te lopen. Toch overkomt het de Engelsman Martin Payne. De 61-jarige Manchester United-fan komt tijdens een tocht zomaar Juan Mata tegen. En dat is toch wel heel bijzonder. Logisch dat hij een foto laat nemen.

Neymar challenge in Mexico

De meest besproken speler van het WK is Neymar. Het gaat vaak over zijn mooie acties, maar nog meer over zijn duikelpartijen. Inmiddels heeft hij in de hele wereld veel losgemaakt met z’n gerollebol. In Mexico wordt in de rust van een wedstrijd van Club Tijuana zelfs een Neymar-challenge gehouden. Wie rolt het snelst naar de andere kan van het veld?

 

Mocht je genieten van dit soort filmpjes, zoek dan op YouTube eens naar ‘Neymar Challenge’. Je zult je rotlachen om alle video’s die je voorbij ziet komen.

 

GOAL! 7 Rode Duivels poster

GOAL! 7 ligt dan in de winkel