Ilkay Gundogan staat op het wedstrijdformulier als doelpuntenmaker. Maar eigenlijk is de volledige selectie van Manchester City verantwoordelijk voor de 3-1 tegen stadsrivaal Manchester United! Check hieronder de beelden van Big D’s Klassieker uit GOAL! 3 hieronder.

Big D’s Klassieker: Ilkay Gundogan

De opbouw naar de goal duurt maar liefst 1 minuut en 55 seconden! Extra bijzonder: in die tijd raakt geen tegenstander de bal. Maarliefst 44 keer passt de ploeg van Pep Guardiola de bal naar een teamgenoot. Na afloopt van de derby zegt de oefenmeester: “Alleen passen heeft geen zin. Je passt de bal zodat de tegenstander beweegt.” Een beter doelpunt om te laten zien wat de oefenmeester bedoelt, kan Manchester City niet maken! Kijk hieronder maar eens hoe het doelpunt tot stand komt.

Pogba en Lingard manchester UnitedJosé out!

United-fans zijn op zijn zachtst gezegd niet blij over de manier waarop hun ploeg speelt. ‘The Red Devils’ hebben echt niks te vertellen in deze derby! De geruchten over een vertrek van José Mourinho worden steeds luider. Een maand later is het zo ver. En dan presenteert de rode club uit Manchester een nieuwe coach. Een trainer die als speler grote successen bereikte voor de club en dondersgoed weet hoeveel er in 2 minuten van een wedstrijd kan veranderen… check de treffer van Ole Gunnar Solskjaer in de Champions League-finale hieronder!

Solskjaer manchester United