Arjen Robben stopt na dit seizoen met voetballen bij Bayern München. Om je te troosten, check je op deze maandag een filmpje met vette goals van onze landgenoot. Ook iets om van te genieten op deze maandag: een rap speciaal voor Memphis en een vreugde-uitbarsting van het rode deel van Liverpool.

Heel laat geluk

Liverpool gaat in de stadsderby tegen Everton af op puntverlies. Het is 0-0 in de 4e minuut van de blessuretijd, als Virgil van Dijk de bal een ram geeft. Hij raakt ‘m volledig verkeerd, maar via de keeper en de lat belandt de bal op het hoofd van Liverpool-spits Divock Origi en zo winnen ‘The Reds’ alsnog, met 1-0. Jürgen Klopp kan zich niet inhouden en stiert het veld in om de zege te vieren.

Memphis-rap

Memphis Depay is geboren in het Zuid-Hollandse dorp Moordrecht. Dankzij de voetballer, ligt er in dat dorp al een tijd een prachtig Johan Cruyff Court. Een groep kinderen maakte op dat veld een rapnummer en clip voor de Lyon-speler. Ze hopen dat hij nog een keer naar het veldje komt, om het officieel te openen! GOAL! is fan van de actie en het nummer.

Vergeet niet je geluid aan te zetten!

Posted by VV Moordrecht on Saturday, December 1, 2018

Arjen Robben stopt

Danke, Arjen!

Arjen Robben stopt na dit seizoen bij Bayern München. Misschien zet hij wel helemaal een punt achter zijn voetballoopbaan. Nee, dat vinden wij niet om te genieten op deze maandag. Maar het geeft ons wel weer een goede mogelijkheid om een filmpje met hoogtepunten van onze landgenoot te bekijken. En kijk, dat is dan wel weer genieten!