Iedereen alweer een beetje bijgekomen van die 1e week school na de meivakantie? Voor alle Ajax-fans is het vandaag in ieder geval heerlijk wakker worden, het kampioenschap lijkt nu toch echt binnen! Verder laten we je genieten van de allerlaatste keer Robin van Persie en een blauw Manchester.

Losgaan met Ajax-fans

Ajax wint met 4-1 van FC Utrecht terwijl PSV van AZ verliest. Dat betekent dat de Amsterdammers voor 99% zeker kampioen zijn. Alleen een wonder kan de Eindhovenaren nog redden. Na de wedstrijd lopen de Ajacieden nog even naar het balkon om het feestje te vieren met de Ajax- fans, iedereen gaat los, zelfs trainer Ten Hag! De kledingsponsor van de Amsterdammers zal met iets minder plezier naar het filmpje kijken…

Goodbye Robin!

In de laatste wedstrijd in De Kuip van dit seizoen verliest Feyenoord met 0-2 van ADO Den Haag. Een slecht resultaat natuurlijk, maar eigenlijk gaat het maar om één ding: het afscheid van legende Robin van Persie. ‘Het Legioen’ ontvangt de legende met een prachtig spandoek en als ‘RVP’ in de 92e minuut wordt gewisseld, vormen alle spelers een erehaag! Ook trainer Van Bronckhorst zegt het trouwe legioen gedag.

 

Manchester kleurt blauw

Geen kampioenschap voor Virgil en Gini! Op de laatste speeldag in de Premier League winnen Liverpool en Manchester City allebei, waardoor de titel naar ‘The Citizens’ gaat. De Engelse zanger Noel Gallagher bracht een bezoekje aan het feestje in de kleedkamer en zong de klassieker ‘Wonderwall’ met Kompany en co!

Doe onze City-quiz!

Mooi of spuuglelijk?

Juventus speelt al 116 jaar in het traditionele zwart-wit gestreepte tenue. De ontwerper van het nieuwe shirt besluit het voor volgend seizoen toch net even iets anders te doen en voegt er zelfs de kleur roze aan toe! Wat vind jij ervan?