Vandaag, 10 mei, is het #voetbalshirtvrijdag! Je mag dan in je favoriete voetbalshirt naar school of richting werk. Uiteraard maak je daar een foto van die je deelt op social media! En… je helpt ook nog het goede doel. Bijvoorbeeld door iets te kopen in onze voetbalveiling voor het goede doel!

poster voetbalshirtvrijdagHOE WERKT #VOETBALSHIRTVRIJDAG?

Op 10 mei zorgen jij en je klasgenoten dat je in een voetbalshirt naar school komt. Je maakt een groepsfoto en zet die op social media. Je gebruikt de #voetbalshirtvrijdag en als je @GoalNL en/of @fcafkicken tagged, weet je zeker dat het goed zit. Op deze manier vraag je aandacht voor het goede doel. Dit jaar is dat het Wilhelmina Kinderziekenhuis, in Utrecht. Zij willen een prachtige skybox bouwen, waar kinderen en hun ouders kunnen chillen na moeilijke tijd.

Zo steun je het goede doel!

Als je een foto plaatst, is het de bedoeling dat je een klein bedrag stort aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dat hoeft niet veel te zijn: doe wat je kunt missen, want alle hulp is welkom. Klik hier om iets te storten. Vergeet na het overmaken niet #voetbalshirtvrijdag in de reacties achter te laten!

De GOAL!-voetbalveiling

Nog toffer is het om iets te kopen op onze veiling. Wat dacht je van een gesigneerd Ajax-shirt? Of een kunstwerk van Barry Pirovano met daarop de handtekening van Robin van Persie? Ook voor fans van PSV, AZ, PEC Zwolle, FC Utrecht en andere clubs is er moois te koop. Uiteraard gaat al het geld naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Vette prijzen: GOAL! op jouw school

Doen jij en je klas mee met #voetbalshirtvrijdag? Dan maak je kans op vette prijzen. Wat dacht je van:

  • Deelname met je klas aan een dag van Jonger Oranje
  • Voor elk kind in de klas een tof boek
  • Voetballen van Robey voor op school

De eerste foto’s!

De eerste foto’s komen binnen!

https://www.instagram.com/p/BxRXR-rlu5G/

View this post on Instagram

#voetbalshirtvrijdag

A post shared by Lisette Verzijlbergen (@lisetteverzijlbergen) on

 

 

Poster strijd GOAL! 5 Oranje

Vul de posterpoll in!